Învață să fii tu pentru adulți

 

Este un proiect ce își propune să te ajute să înveți să te folosești de resursele proprii la capacitate maximă.

Noul concept de gestionare a inteligenței emoționale pe care îl propune programul Învață să fii tu este susținut de actrița Claudia Croitoru și actorul Cătălin Ciurdar și se împarte în 12 ședințe, o data pe săptămâna, 90 minute/ședința.

Programul Învață să fii tu pentru adulți cuprinde următoarele etape:

 

Modulul I – 4 ședințe
Scopul: cunoașterea și integrarea
Acest Modul propune cunoașterea cursanților și identificarea capacității de lucru în ehipa prin intermediul exercițiilor din domeniul Artei Teatrale. Se va axa pe dezvoltarea capacităților de receptare și de exprimare a mesajelor orale, respectarea și impunerea regulilor în noul grup.

 

Modulul II – 4 ședințe
Scopul: conștientizarea inteligenței emoționale și identificarea resurselor proprii
Pe baza dicteurilor interioare, a exercițiilor cu trimitere la memoria afectivă și a altor exerciții concepute special, în modulul al II lea fiecare cursant își va conștientiza emoțiile, limitele, dorințele și piedicile pe care și le-au impus în atingerea scopului propus. Va dezvolta respect pentru propria persoană, va deveni conștient de realizările proprii și va ajunge o persoană independenta.

 

Modulul III – 4 ședințe
Scopul:tehnici de adaptare și gestionare e emoțiilor
Următoarele ședințe vor cuprinde munca a€œactorului” cu sine însuși. Ajunși în această etapă cursanții vor fi capabili să se concentreze asupra unei sarcini și să își mențină atenția asupra ei și astfel cu ajutorul exercițiilor își vor îmbunătăți calitățile de lidership, calitățile empatice, vor deveni mai deschiși și mai armonioși.

 

[easymedia-gallery med=”106″ filter=”1″]

 

Perioadă: 14 martie – 6 iunie
Program: Sâmbătă: 14:30 -€“ 16:00
Locație: La Scena a€“ Teatrul Arca, Calea Călărașilor, nr. 55, Sect. 3
Cost: 200 lei/ modul / 4 ședințe