Ce se poarta in 2021?

Pentru noi, cei mari cu suflet de copil, 2020 a fost un an de reflectie, autoevaluare si planuri care sa ne dea curajul sa imbratisam o lume noua.

In 6 ani, “Invata sa fii TU” a ajuns in inimile a peste 110 de copii care si-au descoperit curajul, pasiunile si increderea in ei pentru a-si face vocea auzita. Am organizat, in timp, peste 40 de “iesiri la public”, spectacole cu sali pline de parinti, bunici si copii emotionati si nerabdatori sa aplaude munca micilor actori. In 2020, cei mici au fost probabil cei mai afectati emotional de toate schimbarile si ne bucuram ca “Invata sa fii TU” a fost alaturi de ei sa le deschida o perspectiva noua asupra comunicarii digitale, mai constructiva, mai colaborativa si care sa le intareasca increderea in fortele lor.
Pentru noi, cei mari cu suflet de copil, 2020 a fost un an de reflectie, autoevaluare si planuri care sa ne dea curajul sa imbratisam o lume noua. Si nu oricum. “Invata sa fii TU” porneste anul in forta, cu mult optimism si cu o imagine noua, pe masura. Oita noastra ramane aceeasi minte creata, cu chef de joc si dorinta de cunoastere care il asteapta pe copilul tau sa invete sa se foloseasca de prezent pentru un viitor colorat.
Ii multumim designerului Alex Covrig ca a rezonat cu principiile cursului de teatru “Invata sa fii TU” si a reusit sa surprinda, intr-o oita simpatica, emotiile, puterea si bucuria din fiecare mic actor.
Pe Alex il puteti gasi si aici: http://jarmado.com/ ; https://facebook.com/jarmadoalex@jarmado.com
Va asteptam cu chef de joc si joaca!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *