“Invata sa fii tu” in aer liber

Descopera libertatea de a fi tu, conecteaza-te cu natura si darurile ei si multumeste-ti ca iei o pauza.

“Invata sa fii tu” in aer liber iti propune o serie de intalniri intr-un spatiu deschis unde copilul tau se poate descatusa de programul incarcat de la scoala sau afterschool, unde isi poate striga bucuria de a trai si isi poate consuma energia intr-un mod distractiv, bine organizat dar fara presiune.

In aer liber se poate bucura de zborul unui fluturas, de albastrul cerului sau de verdele copacilor in timpul exercitiilor de fitness pentru copii.

“Invata sa fii tu” in aer liber ii ajuta pe cei mici sa isi exerseze dictia si sa-si controleze volumul vocal fara menajamente.

Bucura-te copile de jocuri pentru varsta ta in aer liber, fara controler sau realitate virtuala. Realitatea este tot ce te inconjoara, invata sa iubesti realitatea pe care o traiesti.

Fara prieteni viata este mai trista asa ca nu mai sta, vino sa legi prietenii cu oameni reali cu pasiuni comune      intr-un spatiu cat se poate de real, fara sa va desparta tastatura sau ecranul telefonului.

Natura ne ofera echilibrul de care avem nevoie, un moment de relaxare in aer liber pentru copilul tau ii poate aduce calmul de care are nevoie in restul saptamanii. Conectandu-se cu mediul inconjurator va constientiza importanta comportamentului lui si va da mai multa importanta relatiilor interumane.

Natura le ofera copiilor posibilitatea de a explora si de a-si cunoaste limitele, le ofera cele mai bune instrumente pentru a-si exersa imaginatia si ii ajuta sa-si intareasca sistemul imunitar.

Vino afara!

childern-playing

sursa foto: reportervirtual.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *